Sepet 0,00 TL
0
0
0,00
  • Alışveriş sepeti boş

Toplam Tutar: 0,00 TL
ALIŞVERİŞİ TAMAMLA

NA! NA! NA! Ultimate Sürpriz ile Tatlı Sırları Keşfet

NA! NA! NA! Ultimate Sürpriz ile Tatlı Sırları Keşfet

Yepyeni NA! NA! NA! serisinin içinde peluş ve gizemli bir cazibe var! Ancak ikisini bir araya getirdiğinizde büyük sürprizi elde edebilirsiniz. Karşınızda Na! Na! Na! Ultimate Surprise

Bu yeni moda oyuncak bebek setindeki ilk sürpriz, inanılmaz tüylü sırt çantası. İkinci sürpriz, içindeki 11 inçlik oyuncak bebek. Na'ya aşina değilseniz! Na! Na! Sürpriz bebekler, aynı zamanda pozlanabilen yumuşak, kumaş gövdelere sahip 8 inçlik bebeklerdir, bu nedenle bu boyutta benzersiz bir bebeğe sahip olmak istiyorsanız, Ultimate Sürpriz tam da sizin için. Piper Prim (gökkuşağı kedisinde) ve Tuesday Meow (siyah tavşanda), çocukların muhteşem, renkli, uzun saçlarını fırçalayıp şekillendirebilmeleri için çıkarılabilen sevimli hayvan temalı şapkalara sahiptir.

Ultimate Sürpriz içerisinde bulunan sırt çantası tam 100'den fazla başka sürprizi barındırıyor! Ayrıca, sırt çantası bir oyun seti ve depolama alanı olabilir. İçerideki sürprizleri ortaya çıkarmak için çocuklar süper eğlenceli, büyük bir kutudan çıkarma balonuna sahip. (Uzman ipucu: Kolay temizlik için evinizin dışında ortaya çıkarın!) Çocuklar balonları patlatarak 100'den fazla moda ve aksesuarı ortaya çıkarır.


Gökkuşağı kedicik seti aksesuarları arasında bir gökkuşağı elbisesi, tüylü bir ceket, ışıltılı bir üst, bir glam etek, yumuşak bir sweatshirt, dört çift ayakkabı, tüylü bir kedi şapkası ve gözlükler bulunur. Siyah tavşan versiyonunda gösterişli bir elbise, havalı bir ceket, sevimli bir tişört, pembe bir tutu etek, yumuşak bir sweatshirt, dört çift var ayakkabı, tüylü bir tavşan şapkası ve gözlük. Her sette ayrıca bebeğin saçını şekillendirmek için bir saç fırçası bulunur.

100'den fazla benzersiz görünüm oluşturmak için tüm modalarını karıştırın ve eşleştirin. Hangisini seçerseniz seçin, hayatınızdaki çocuk için nihai tatil sürprizi olacak!