Sepet 0,00 TL
0
0
0,00
  • Alışveriş sepeti boş

Toplam Tutar: 0,00 TL
ALIŞVERİŞİ TAMAMLA

Amazon, 2020'nin en iyi oyuncaklarını açıkladı

Amazon, 2020'nin en iyi oyuncaklarını açıkladı

Amazon, 2020 yılında platform üzerinden en çok satılan oyuncaklardan yola çıkarak hazırladığı "2020'nin en iyi oyuncakları" listesini açıkladı. Online alışveriş devinin kendi bünyesinde bulunan uzman bir oyuncak ekibi tarafından hazırlanan liste için seçilen oyuncaklar genel olarak; Tv-Film-Video Oyun karakterleri ve Sürpriz-Kutudan Çıkarma temalı oyuncaklardan oluşuyor.

Listede yoğun olarak Klasik ve Retro oyuncakların bulunması dikkat çekiyor. Mattel'in ikonik bebeği Barbie, yeniden popüler olmaya başlayan Geleceğe Dönüş ve Süper Mario oyuncakları, Star Wars ve tabii ki tüm zamanların efsane oyuncağı Lego listede başı çekiyor. Amazon İngiltere, Star Wars'un oyuncaklar kategorisinde hala en çok aranan anahtar kelimelerden biri olduğunu ve Disney+'da yayınlanan "Star Wars The Mandalorian" dizisinin çocuklar tarafından müthiş bir ilgiyle izlendiğine dikkat çekiyor. Muhtemelen Lego'nun "The Mandalorian™ Bounty Hunter Transport 75292" ürünü de bu sebeple listede yer alıyor. Ayrca Child Animatronic Edition, nam-ı diğer "Bebek Yoda" ise en sevimli karakterler arasında zirvede yer alıyor.

Amazon'un Noel 2020 için en iyi oyuncaklar listesinin içerisinde Türkiye'de de satışı bulunan oyuncaklar mevcut olmasına rağmen, listedeki çoğu ürün ne yazık ki ülkemizde satışa sunulmuyor.

İşte 2020'nin en iyi 10 oyuncağı;




Kaynaklar;
https://www.msn.com/en-gb/cars/news/amazon-s-top-12-toys-for-christmas-2020-revealed/ss-BB19BuyR
https://www.toynews-online.biz/2020/10/01/amazon-reveals-its-own-top-toys-for-christmas-2020-list/