Sepet 0,00 TL
0
0
0,00
  • Alışveriş sepeti boş

Toplam Tutar: 0,00 TL
ALIŞVERİŞİ TAMAMLA

Barbie'nin yeni sürprizi Barbie Color Reveal Pijama Partisi

Barbie'nin yeni sürprizi Barbie Color Reveal Pijama Partisi

Geçtiğimiz yıl Mattel tarafından tanıtılan Barbie Color Reveal Renk değiştiren sürpriz bebekler, diğer kutudan çıkarma konseptli oyuncakları sollayarak çocuklar tarafından en çok sevilen oyuncaklardan biri oldu. Bebekler suya batırıldığında, oyuncağın dış yüzeyindeki tabaka çözülüyor ve ortaya Barbie bebek ve moda aksesuarları çıkıyor. İlk çıktığı tarihten itibaren kız çocuklarının her zaman en sevdiği oyuncak olan Barbie, renk değiştiren bebek serisiyle birlikte günümüzde çok sevilen sürpiz paket konseptine ayak uyduruyor ve popülaritesini hızla arttırmaya devam ediyor.

Bu yıl Renk Değiştiren Barbie oyuncaklarına bir yenisi daha eklenecek. Bu yeni bebek, 50'den fazla sürprizle birlikte geliyor. Gümüş boya kaplı bebekler Barbie'ye, mavi boya kaplı bebekler ise Barbie'nin kız kardeşi Chelsea'ye dönüşüyor. Ayrıca 3 farklı Color Reveal evcil hayvanı da bebeklerin yanında geliyor. Paketin içerisindeki bebeklere ek olarak, Renk Değiştiren Barbie Pijama Partisi bebeğine ait uzun saçlı bir peruk, kıyafet, aksesuarlar, sahne öğeleri ve hikayeleştirme için kullanılabilecek parçalar mevcut.

Çocuklar! Eğlenceye başlamak için önce Color Reveal Barbie'yi paketinden çıkarın ve tüpü ılık suyla doldurun. Ardından bebeği ılık suya sokun ve üzerindeki boya suda çözülene kadar Barbie bebeği sallamaya devam edin! Boya suyun içinde çözüldükten sonra, süprizi görmek için Barbie bebeği sudan çıkartın. Paketin içerisinden çıkan Color Reveal Chelsea bebeği ve üç Color Reveal evcil hayvan için de aynısını yapın. Anne ve babalar için bir öneri: etrafa su ve boya sıçramaması için, çocukların bebekleri bir lavabo ya da büyük bir kap içerisinde suya daldırmalarını sağlayın.

Paketin içerisinden çıkan süngeri soğuk suya batırarak farklı renk değiştirme efektleri oluşturabilirsiniz. Barbie'yi tekrar ortaya çıkarmak için ılık su kullanın. Son olarak, bir pijama partisi sahnesi yaratmak için oyun matını ters çevirin ve oyun oynamak için ek parçaları kullanın. Pijama Partisi sürprizinin içerisinde bulunan diğer aksesuarlar arasında; pijamalar, uyku tulumları, patlamış mısır ve Uyku Partisi bebekleri var.

Barbie hayranı çocuklar, tıpkı Color Reveal'ın önceki serilerinde olduğu gibi bu yeni seriyle de oynamayı çok sevecekler. Çocukların yaratıcılık ve hayal gücünü geliştiren bir oyun seti olan Barbie Renk Değiştiren Pijama Partisi bebeklerinin yurtdışında satışa çıkmasının ardından ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor.


Kaynaklar;

https://barbie.mattel.com/shop/en-us/ba/barbie-color-reveal-slumber-party-fun-dolls-and-accessories-grk14