Sepet 0,00 TL
0
0
0,00
  • Alışveriş sepeti boş

Toplam Tutar: 0,00 TL
ALIŞVERİŞİ TAMAMLA

Polly Pocket Mega Mall ile alışveriş çılgınlığı başlasın!

Polly Pocket Mega Mall ile alışveriş çılgınlığı başlasın!

Kız çocuklarının en sevdiği oyuncak figürleri ve oyun setlerini içerisinde barındıran Polly Pocket serisine yepyeni bir oyun seti ekleniyor! Polly Pocket Mega Mall Alışveriş Merkezi!


Polly Pocket Mega Mall Alışveriş Merkezi'nin içerisinde; altı katlı dev alışveriş merkezi ve Polly Pocket’ın mikro SUV arabası da dahil olmak üzere toplam 20'den fazla aksesuar bulunuyor. Alışveriş merkezinde bir spor mağazası, sinema, moda pisti ve daha fazlası bulunmaktadır. Set ayrıca Polly ve Lila'nın oyuncak bebeklerini de içerir.


Mattel'den Polly Pocket Mega Mall, büyük eğlenceyi minyatür boyutta bir araya getiriyor. Polly ve en iyi arkadaşı Lila, altı farklı kattaki çeşitli aktivitelere hazır. Çocukların hayal güçlerini test etmelerini ve geliştirmesini sağlayan bir oyuncak.

Oyun seti monte edilmiş olarak ambalajlanmıştır. Çocukların tek yapması gereken, özelleştirilebilir etiketler eklemek. Oyun seti kurulduktan sonra, Polly ve Lila, dolambaçlı otoparkı kullanarak arabalarını park edip, asansörü kullanarak sinemaya gidebilirler. Tabii ki sinemaya girmeden önce patlamış mısır alabilirler! Filmden sonra yemek salonuna veya mağazalara gidebilirler. Herhangi bir alışveriş çılgınlığını eğlenceli hale getirebilecek sürpriz bir moda pisti var. İstedikleri elbiseleri giyip moda pistinde bir manken gibi defileye çıkabilirler!

Spor merkezinde kaya tırmanışı veya kaykay yapmaya karar verirseniz, Polly ve arkadaşlarının her yüzeye yapışabilen ayakları vardır. Dostları Yavru Peaches, setle birlikte gelen 20 aksesuardan biri ve tüm gününü evcil hayvan buluşmasında geçirmeye hazır. Uzun bir eğlenceli günün ardından, Polly ve Lila onu alabilir ve hepsi Polly'nin garajda kendilerini bekleyen şık pembe SUV'uyla eve gidebilirler.

Polly Pocket Mega Mall Alışveriş Merkezi, daha fazla hikaye anlatma eğlencesi yaratmak için diğer Pollyville setlerinden herhangi birine eklenebilir. Profesyonel ipucu: Aksesuarlar kolayca kaybolabilir, bu nedenle oyun süresi bittiğinde bunları güvenli bir yere yerleştirmek iyi bir fikirdir.


En yeni Polly Pocket oyuncaklarını Limon Oyuncak'tan hızlı kargo ve uygun fiyat avantajlarıyla satın alabilirsiniz.