Sepet 0,00 TL
0
0
0,00
  • Alışveriş sepeti boş

Toplam Tutar: 0,00 TL
ALIŞVERİŞİ TAMAMLA

Efsane geri döndü: Karşınızda LEGO Super Mario

Efsane geri döndü: Karşınızda LEGO Super Mario

Bir başka video oyunu efsanesi yeniden günyüzüne çıkıyor: LEGO Süper Mario! LEGO, bu yıl yeni serisi Super Mario serisini tanıttı. İki marka da başlı başına birer efsane ve anlaşılan o ki; önümüzdeki aylarda Super Mario oyuncaklarını hem Lego markasıyla, hem de farklı markalarla sıkça göreceğiz. Oyuncak dünyasında klasik ve retro esintileri esmeye başladı. Sürpriz paketlerden sıkılanlar için sevindirici olsa gerek.


Mario ve arkadaşları bu yeni seri için yeşil bir boruya atlayarak LEGO dünyasına inmiş gibi görünüyor. Seri şu an için genişleme paketleri ve başlangıc setinden oluşsa da, muhtemelen ilerleyen zamanlarda çeşitliliği artacaktır. Başlangıç seti demişken, LEGO® Super Mario™ 71360 Mario ile Maceraya Başlangıç setinin içerisinde çok farklı bir figür bulunuyor; İnteraktif bir Lego Mario figürü! Bu etkileşimli figür ses ve hareketli tepkiler veriyor. Burada Lego'nun yeni stratejilerinden birini görüyoruz; daha fazla etkileşim, daha fazla oyun.


Maceraya Başlangıç seti 231 parçadan oluşuyor. Bu parça sayısı bir Lego seti için ortalama seviyede. Çocuklar bu setle; oyundan sahneler yaratabilir veya hayal dünyalarını yansıtan farklı bir Lego dünyası inşaa edebilirler. Serinin güçlendirme paketleriyle genişletilebildiğini de unutmayın.


Lego'nun Super Mario serisinde karşımıza çıkan ve setin en farklı ve özel parçası Mario figürü ise bugüne kadar gördüklerimize hiç benzemiyor. Figürün yanında 7 farklı aksiyon bloğu mevcut ve bu blokların tamamı gerçek zamanlı olarak tepki verebiliyor. Figürün gözlerinde, ağzında ve karnında hareketi algılayıp tepki veren LCD ekranlar mevcut. Bu ekranlar 100'den fazla tepki gösterebiliyor. Ayrıca figürde renk sensörü ve efsane Mario oyununa ait ses ve müzikleri çalan bir hoparlör de bulunuyor. Lego ve Mario hayranları gerçekten bu figüre bayılacaklar.


Lego, tüm bunların yanında; içerisinde yapım talimatları, yaratıcı oyun örnekleri ve daha fazlasını içeren bir LEGO Super Mario mobil uygulamasını da sunuyor. Çocuklar interaktif figürle tıpki Mario oyunu oynuyormuşçasına bulutlara zıplayabilir ve altınları toplayabilirler. Muhtemelen çocukluğunda Mario oyunlarıyla haşır neşir olmuş yetişkinler de bu seriyle çok keyifli zamanlar geçirecek.


Detaylı bilgi ve resimler için Lego resmi web sayfasında bulunan LEGO® Super Mario™ özel sayfasını inceleyiniz;

https://www.lego.com/tr-tr/campaigns/supermario